Home » Confesiuni » Atunci si acum

Atunci si acum

“Femeia asta stie sa isi cladeasca ziduri inalte. Trebuie sa poti sa te cateri daca vrei sa ajungi la partile ei minunate. E minunata, e doar greu de ajuns acolo. Cand si-a deschis singura usile, m-am bucurat de ea gratis. N-am mai putut apoi sa fiu fericit niciodata. Femeia asta tine capul sus atunci cand merge la fel ca atunci cand iubeste. Daca nu ii dai totul, va pleca. Atunci cand nu vei mai fi ce ii trebuie ei, vei vedea ca nu vei mai fi nici ce iti trebuie tie.”

Pe capitole

Sa-i spuna cum am putut eu sa ii fiu si inger si demon, si raza din geam dimineata si gandul din toiul noptii. Sa ii spuna “am iubit-o enorm, dar n-am stiut sa o pastrez. Daca si tu o iubesti la fel de mult, ai grija sa fii ce isi doreste. Ti se va narui lumea atunci cand va pleca. Te va imprastia in mii de bucati pe tot pamantul si nu te vei mai regasi niciunde la fel atunci cand va muri si va arde de dor pentru un alt barbat.” As vrea ca barbatul pe care l-am iubit odata sa ii zambeasca, sa ii spuna iubirii vietii mele cat de frumoasa i-am facut si lui viata.

 “Femeia asta stie sa isi cladeasca ziduri inalte. Trebuie sa poti sa te cateri daca vrei sa ajungi la partile ei minunate. E minunata, e doar greu de ajuns acolo. Cand si-a…

View original post 311 more words

Leave a comment